Welcome.

Come and discover this atypical small vineyard, created from scratch by this young and audacious winemaker. When he was 24, Vincent Maysounave already had a vision to reinterprete the wine of the Juraçon and believes that the Petit Manseng, this emblematic grape variety of Juraçon, has not yet revealed all of its secrets.

In love with this beautiful appelation and admiring of his colleagues whose sharing and exchange of ideas has enabled the Jurançon to be what it is today, Vincent wants to one day be part of the group who wrote the History of Jurancon.

Très belle fraîcheur, un vin tonique, savoureux, enléve. De jeune vignes déjà inspirées.

--- La revue des vins de France

Grande réussite. Vin nerveux, doté d'une acidité "électrique". La complexité et la pureté du fruit sont au rendez-vous.

--- La revue des vins de France - juin 2011

Nouveau domaine de l'appellation, Vincent Maysounave nous a intrigués dès sa première apparition avec un somptueux moelleux, comparable aux meilleurs ! Il va falloir suivre de près ce petit vignoble de Lahourcade. Grand volume de bouche, exceptionnelle acidité, grande tension de bouche, remarquable !

--- Guide Bettane et Deseauve - 2010 (17/20)

Belle amertume, belle puissance en bouche, sincère, serré de texture, pourrait avoir plus de finesse.

--- Guide Bettane et Deseauve - 2012 (15/20)

French gastronomy: chefs and restaurateurs already seduced :

Richard et Christopher Coutanceau, 17000 La Rochelle

( 2 étoiles Michelin )

05 46 41 48 19

http://www.coutanceaularochelle.com/

Restaurant Puech, 15 340 Calvinet

( 1 étoile Michelin )

+33 4 71 49 91 68

http://www.cantal-restaurant-puech.com/

La Mare aux oiseaux, 44720 St-Joachim

( 1 étoile Michelin )

+33 (0)2 40 88 53 01

http://www.mareauxoiseaux.fr/

Le Plaisir Gourmand, 37500 Chinon

( 1 étoile Michelin )

02 47 98 00 86

http://www.coudray-montpensier.fr/

Hotel du Midi–Papillon, 12230 St-Jean du Bruel

05 65 62 26 04

http://www.hotel-midi-papillon.com/